Albert Gajšak objavio oglas: Traži studente za sklapanje elektronike

Aktualno Marko Repecki 16. lis 2024. 14:31
featured image

16. lis 2024. 14:31

CircuitMess traži osobe s interesom za elektroniku, za sklapanje svojih proizvoda. Radi se o privremenom poslu, pogodnom za studente, ali u obzir dolaze i svi zainteresirani.

Albert Gajšak, odnosno njegova tvrtka CircuitMess, poznata po razvoju edukacijskih proizvoda iz područja elektronike, objavila je natječaj za nova radna mjesta. S obzirom na povećani obim posla, traže tehničare za proizvodnju elektronike. 

Radi se o prilici za studente – jer je posao privremenog karaktera –  ali i ostale koji se žele okušati u elektronici.

U oglasu za posao navodi se kako traže osobu koja će sudjelovati u proizvodnji i sklapanju elektroničkih komponenti te osigurati kvalitetu proizvoda u suradnji s ostalim timovima unutar tvrtke.

Navodi se i plaća, od 5,25 EUR po satu neto preko ugovora o djelu ili studentskog ugovora. Radno vrijeme je od 8 do 16 sati. CircuitMess radi  sedam dana u tjednu, ali osobe koje će doći raditi mogu birati dane kada žele doći na posao. Uvjet je da osoba radi minimalno tri dana u tjednu. Radi se na njihovoj lokaciji u Zagrebu.

Posao porastao zbog plasmana u trgovačke lance

Gajšak kaže da im se obujam posla povećao jer su dobili veće narudžbe iz trgovačkih lanaca. 

“Dugo vremena smo naše proizvode prodavali putem webshopa, ali u posljednje vrijeme prisutni smo i u fizičkim trgovinama, maloprodajnim lancima. Također, u suradnji s tvrtkom Talent Show napravili smo lokalizaciju naših proizvoda za više stranih tržišta. Preveli smo proizvode na španjolski, češki itd. i to je dovelo do rasta potražnje” pojašnjava Gajšak.

CircuitMess, kojeg je Gajšak pokrenuo još kao srednjoškolac, u posljednjih sedam godina proizveo je i prodao oko 100 tisuća primjeraka svojih proizvoda, kupcima diljem svijeta. Preko 90 posto proizvoda prodaju u inozemstvu, uglavnom u SAD-u, Velikoj Britaniji i Njemačkoj.