Uskoro se održava Galaxy Unpacked: Koje novosti će Samsung predstaviti?

Tech Forbes 9. srp 2024. 09:21
featured image

9. srp 2024. 09:21

Samsung će ovog tjedna održati svoj najnoviji event Galaxy Unpacked, gdje će otkriti ključne proizvode za drugu polovicu godine. Iz tvrtke su sada potvrdili kako će biti omogućen livestream eventa kako bi svi zainteresirani mogli pratiti najnovije objave o proizvodima ove južnokorejske kompanije.

Samsung je tako korisnike podsjetio ne samo na sam događaj, već i gdje mogu gledati predstavljanje novih značajki i proizvoda, a napomenuli su i koje ponude su dostupne za sve one koji su zainteresirani u nove preklopive Galaxy uređaje koje će predstaviti 10. srpnja.

Ključna pogodnost je popust u Samsungovoj trgovini za nove preklopive mobilne uređaje. U Britaniji popust iznosi 50 funti, u SAD-u 50 dolara. Uz to, oni koji prijave da su zainteresirani sudjelovat će i u tomboli i imati priliku za osvajanje 1.000 funti kredita u trgovinama u Britaniji i 5.000 dolara u SAD-u.

Samung često kombinira posebne ponude s predstavljanjem novih uređaja: pri predstavljanju serije Galaxy S24 tvrtka je ponudila veliki broj popusta i ponuda od kojih neke traju do danas. Mnogima od njih glavni je cilj provući kupce Samsungovoj internetskoj trgovini. Bez obzira na destinaciju, ponude su ubrzale prodaju modela Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra i tako pomogle pogurati uređaje na sam vrh ljestvica prodaje.

Samsung

Galaxy Unpacked ove će se godine održati u Parizu, što ne iznenađuje budući da je Francuska domaćin ovogodišnjih Olimpijskih igara, a Samsung jedan od ključnih sponzora. Livestream će krenuti 10. srpnja u 15.00 sati po pariškom vremenu, a bit će dostupan na tri lokacije: Samsungovom online medijskom centru, službenim internetskim stranicama Samsunga i Samsungovom YouTube kanalu.

Što očekujemo od događaja?

Samsung će vjerojatno predstaviti četiri ključna proizvoda. Već je potvrđeno kako će biti predstavljeni novi preklopivi Galaxy uređaji, Galaxy Foldables, a ljubitelji Samsunga vesele se potvrdi za Galaxy Z Fold6 i Z Flip6.

Spekulira se i o ažuriranju značajki za Galaxy Buds i Galaxy Watch. Tijekom eventa Galaxy Unpacked u siječnju, Samsung je pružio i mali uvid u novi uređaj čiji je fokus zdravlje: Galaxy Ring. Vjeruje se kako će upravo na predstojećem eventu Galaxy Ring biti i službeno predstavljen.

Na kraju, promotivni materijali za novi Galaxy Unpacked sadrže mnogo simbola Galaxy AI. Budući da se inovacije u AI sferi odvijaju gotovo svakodnevno, značajne novosti za Samsungov AI softver izgledaju kao očita prilika za pojačanje već ionako uspješne prodaje obitelji Galaxy S24.

Autor originalnog članka: Ewan Spence, viši suradnik Forbesa
Link: Samsung Confirms Important Galaxy Unpacked Event Details
(Prevela: Nataša Belančić)