Novi beauty centar u središtu Zagreba: Od kupovine do njege i frizure na jednom mjestu (video)

featured image

9. lip 2024. 11:38

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot otvorio je FABU spot & studio – jedinstveni beauty koncept u u zagrebačkoj Ilici. Na 400 kvadrata i dvije etaže nalazi se preko 70 premium brendova, a uz kupnju proizvoda moguće je na istom mjestu obaviti i kompletnu beauty uslugu. Radi se o novom projektu Orbico grupe

Zrinka Penović Salusinszky, Area eCommerce menadžerica u FABUspotu objasnila je za Forbes Magazin o kakvom se poslovnom projektu radi i što sve nudi FABUspot.

“Imamo skincare kabine u kojima nudimo različite tretmane za njegu kože, zatim imamo frizerski salon u kojem možete dobiti različite tretmane za vašu kosu, također imamo studio za manikuru, dodatne usluge threadinga obrva, u budućnosti pedikure. Ovo je adresa na koju dolaze klijenti da bi dobili potpunu beauty njegu”, kaže Penović Salusinszky. U Ilici planiraju zaposliti 15 osoba, educiranih i certificiranih u svojim područjima: od frizera do kozmetičarki i prodajnog osoblja. Cilj je čvršće pozicioniranje u cijeloj regiji. “Naš konačni cilj, a imamo ambiciozne planove do 2030., je da na ukupno 10 tržišta budemo prisutni kao regionalni beauty omnichannel, što znači s fizičkim trgovinama i online shopovima u adriatic regiji i nešto šire. Cilj nam je biti beauty adresa na koju ljudi dolaze po savjete, edukaciju te kupnju proizvoda i usluga za ljepotu”, objašnjava Penović Salusinszky.

Liza Dulaj, voditeljica FABUspot parfumerije, za Forbes Magazin je objasnila koje sve brendove makeupa i mirisa mogu kupci naći – na čak 400 kvadratnih metara moderno opremljenog prodajnog prostora, a Ivan Glavaški, voditelj FABUspot studija, predstavio je usluge friziranja, a odgovorio je i na pitanje – kakve su cijene.

Video šetnju novim beauty odredištem u centru Zagreba i razgovore s ključnim menadžerima pogledajte ovdje: